En aquest blog podreu trobar diversos recursos molt útils per a l'etapa d'Educació Infantil... perquè les noves tecnologies també son accessibles per als més petits!!


dimarts, 20 d’abril del 2010

"e-readers, una nova forma de llegir"

A continuació us donem una informació d'interès que ens han fet arribar per correu electrònic, dirigida als membres de la comunitat universitària de la URV:

El Centre de Recursos per a l´Aprenentatge i la Investigació de la URV du a terme del 21 d´abril al 3 de maig la campanya “ e-readers, una nova forma de llegir” amb l´objectiu de donar a conèixer els lectors de llibres digitals (e-readers) a la comunitat universitària i analitzar les expectatives que desperten entre els estudiants aquests nous dispositius de lectura, a través de les seves respostes a un qüestionari.

Entre tots els estudiants que omplin el qüestionari es sortejarà un e-reader.

Aquesta campanya és la primera aportació de la URV al projecte “Ebook y Universidad” promogut per la Fundación Germán Sánchez Ruiperez, en el qual col.laboren 6 universitats de tot l´Estat: Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Salamanca, Universidad Pontifícia de Salamanca, Universitat de Granada i URV.

La campanya “e-readers, una nova forma de llegir” la trobareu a Tarragona, als següents punts:

CRAI Campus Catalunya, 21 i 22 d´abril.
Biblioteca Campus Sescelades, 26 i 27 d´abril.
Biblioteca Campus Bellissens , 29 i 30 d´abril.
Biblioteca Facultat de Medicina, 3 de maig.

Horari: Matí de 10h. a 14h. i tarda de 16h. a 19h.

Per més informació:

Roser Lozano
Coordinadora del CRAI de la URV
Campus Catalunya, Av. Catalunya, 35
43002- Tarragona

977559524/977558182

roser.lozano@urv.cat