En aquest blog podreu trobar diversos recursos molt útils per a l'etapa d'Educació Infantil... perquè les noves tecnologies també son accessibles per als més petits!!


divendres, 9 d’abril del 2010

6è CONGRÈS TECNONEET 2010

Els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2010 se celebrarà el VI Congrès Nacional de Tecnologia Educativa i Atenció a la Diversitat al Centro Social Universitario de la Universidad de Murcia. Aquest congrès es realitzarà en col·laboració entre la Conserjería de Educación, Formación y Empleo i la Universidad de Murcia.

 Veiem una preocupació per la integració escolar a partir de la realització del Pla d'Educació Especial, l'any 1978, però no va ser fins el 1985 quan va sortir el Real Decret 334/85 d'Ordenació General de l'Educació Especial. El motiu del congrès és la cel·lebració dels 25 anys del desenvolupament de la integració escolar.

Des de llavors s'està treballant per millorar la integració dels i les alumnes tant de primària com de secundària, i es veuran reflexats els resultats durant l'esmentat congrès. A més a més i com a punt interessant pel que fa a les noves tecnologies, es parlarà sobre com ha influït l'aplicació d'aquestes en la integració del alumnes del nostre país.